maanantai 13. tammikuuta 2020

Asiakastilaisuuden järjestäminen

Asiakastilaisuus järjestettäisiin ylä-asteella. Kutsuminen tapahtuu mainoksella, joka on jaettu opettajille ja oppilaille. Tilaisuuden tarkoitus on opasteta hiusten hoidossa ja mainostaa kauneudenalaa. Sponsorina toimisi Goldwell ja swartskopf. Tilaisuudessa omaperäistä olisi pikakampaukset, suihkevärit, tuote esittely, arvonta ja kilpailu, jossa ylä-asteelaiset saavat kilpailla parhaimmasta pikakampauksesta. Palkintona tuotepaketti.

Yrittäjäimäisesti mietittynä tilaisuus maksaisi alle 200e. Pikakampaus pisteet olisivat liikunta salissa ja tuotteiden esillepanot olisivat oven vieressä jotta asiakkaat kiinnostuisivat niistä ensin. Kampausten laatua ja mainostusta voisi tehostaa sillä että jokaisella työntekijällä olisi joku pikakampaus.

Tilaisuuden palvelut ovat pikakampaukset ja tuotteiden esittely. Tuotteita ovat Golwellin ja swartskopfin shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet ja viimeistelytuotteet. Materiaaleja ja tarvikkeita ovat satulatuolit, erilaiset raudat, kammat ja harjat, viimeistelytuotteet, pöytä, tuoleja, arpalipukkeet, desifiointi välineet, kampauspäitä, mallipään pidike alustoja.

Meidän tuotteemme on ammattikäyttöisiä ja palvelumme ovat senioreille ja opiskelijoille -20% halvempi muihin verrattuna.

Toteutamme pikakampauksia ja tuotteiden esittelyä. Tarvitsemme kampoja, harjoja, rautoja, kumilenkkejä, viimeisteltuotteita, pinnejä, jutan hiuslisäkkeitä (värillisiä), jatkojohtoja, satulatuoleja, pöytä, tuoleja ja tuotepaketteja.

Pikakampauksia olisi suotavaa harjoitella etukäteen. Sekä tuotteiden esittelyä.

Myymme tuotteita amistylessä.

Ei ole tarjoilua.

Mainosmateriaaleina toimivat a4 joihin printattu mainos. Mainostetaan amistylen sivuilla ja muissa sosiaalisissa medioissa.  Mainoksia saadaan koululla tehtyä. Käytetään wordia ja suunitellaan kiva värikäs pohja.

Tapahtumaan liittyy ennen ja jälkeen some.

Tarvittavat materiaalit saadaan koululta, kustannus tapahtuu koulun kautta.

Tilaisuutta vetää opiskelijat opettajien pienellä avulla. Ei ole esiintyjää.

Tilaisuuden budjetti on 400e
Autolla ajo: 30e
Tuotteet: 280e
Arvat: 25e
Hiuslisäkkeet: 50e

Loppusumma n. 385e

Alan trendejä ovat esim eri kampaukset, ilmiöinä on tuote esittely, visuaalinen ilme on pirteä, mukava  ja innostava.

Tekijät:
             Roosa, Krista, Iida ja Jutta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti